SI TU POTI AJUTA Implica-te acum
  • VOLUNTARIAT

Programul nostru de voluntariat presupune:

• Recrutarea şi selectarea persoanelor care doresc să devină voluntari în cadrul asociaţiei
    • Instruirea voluntarilor
    • Supervizarea activităţilor de către coordonatorul echipei de voluntari
    • Orientarea şi implicarea voluntarilor în programele şi activităţile Asociaţiei Everest

Dacă vrei să te implici în activităţile noastre trimite un mesaj la adresa de email: asociatia.everest@gmail.com

• CAMPANIA 2%

Sistemul 2% permite contribuabililor persoane fizice să direcţioneze 2% din impozitul lor pe venit către o organizaţie sau asociaţie non profit. Este un sistem prin care cetăţenii au posibilitatea să decidă în mod direct ce se întâmplă cu o parte din impozitul lor.
    Pentru a direcţiona 2% din impozitul pe venitul anual spre o entitate non profit, contribuabilul trebuie sa completeze formularul 230 - Cerere privind destinaţia sumei reprezentând până la 2% din impozitul pe venitul anual (descarca aici). Persoanele care obţin, pe lânga salarii, şi alte venituri, vor completa formularul 200 - Declaraţie specială privind veniturile realizate (descarca aici), la toate capitolele aferente tipului de venit obţinut, inclusiv capitolul III, Destinaţia sumei reprezentând 2% din impozitul pe venitul anual datorat.
    Asociaţia Everest va folosi banii obtinuţi pe această cale în campaniile de informare şi conştientizare privind efectele violenţei domestice şi ale dependenţei de droguri şi alcool.
    Datele de identificare ale Asociaţiei Everest care trebuie completate pe formularul 230 sunt urmatoarele:

Asociaţia Everest

Cod de înregistrare fiscala: 27393076
    Cont bancar: RO32 BTRL 0240 1202 W584 29XX
    Banca Transilvania

• DONATII

Banii primiti din donații vor contribui la realizarea campaniilor de informare și conștientizare pe diverse teme.

Asociaţia Everest
    Banca Transilvania | Cont bancar: RO32 BTRL 0240 1202 W584 29XX

Copyright © 2012, Asociatia Everest. Toate drepturile rezervate.